Küldetés

Változó világunkban ügyfeleinknek újabb és újabb kihívásokkal kell szembenézniük az üzleti szféra terén, melyek megoldása érdekében kreatív és személyre szóló megoldásokat, szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

Munkatársaink magas szintű tudással és a Nemzetbiztonsági Szolgálatoknál, illetve a Rendőrségnél, valamint a civil szférában szerzett több évtizedes szakmai gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek.

Működésünk óta eltelt időszakban, több mint 20 ország, több mint 2000 ügyfelének nyújtottunk különböző biztonsági, nyomozati szolgáltatást, így megbízható, pontos munkánknak köszönhetően figyelemreméltó hírnévre tettünk szert, mind itthon, mind nemzetközi viszonylatban.

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatainknak, együttműködési megállapodásainknak köszönhetően, határokon átívelő feladatok elvégzésére, problémák megoldására is képesek vagyunk.

Társaságunk tagja a Magyar Detektív Szövetségnek (MDSZ) és az Európai Detektív Szövetségnek (ECD), rendelkezik a szükséges rendőrhatósági engedélyekkel és felelősségbiztosítással.