Baráth és Partnerei számos típusú kereskedelmi tevékenység és elárusítóhely Próbavásárlással történő ellenőrzését vállalja.

A Próbavásárlás nem csupán saját a saját üzletek, munkatársak aktuális teljesítményének felmérésében segít, de lehetőséget biztosít a versenytársak feltérképezésében is, a konkurencia kereskedelmi érékesítési és árképzési gyakorlatának felmérésében.

A Próbavásárlások során kiemelt jelentőséggel bírnak az életkori limittel meghatározott termékek – dohány, alkohol és néhány egészségügyi cikk, termék és szolgáltatás – árusítását végző üzletek, cégek, mivel a törvényi és egyéb speciális szabályozások áthágása súlyos pénzügyi és morális veszteséget okozhat a tulajdonosnak.

A Próbavásárlások reális, élethű helyzetekben történnek, figyelembe véve a megbízó igényeit és követelményeit. A vásárlásokról részletes jelentést készítünk mellékelve a készített fotó,- video és hangfelvételeket.

Komplett, reális, minőségi információkat és adatokat szolgáltatunk a megbízó részére, amely alapján a szükséges intézkedések megtételével biztosítani tudja üzletmenete biztonságát és vevői elégedettségét.