Jogi nyilatkozat

A Baráth és Partnerei Kft. weboldalának (“a Weboldal”)  látogatói a web-site (www.barathestarsa.hu, www.barathandpartners.eu, www.barathandpartners.hu,www.privateinvestigation.hu, www.magannyomozo.com) bármely részének megnyitásával elfogadják az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, hogy amennyiben nem ért egyet az alább felsoroltakkal, ne nyissa meg Weboldalainkat.

Szerzői jog

A Weboldalakon található valamennyi képi és szöveges megjelenítés valamint azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Baráth és Partnerei Kft. kifejezett és előzetes erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk a Weboldalon

A  Weboldalakon található információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak és előzetes figyelmeztetés nélkül egyoldalúan megváltoztathatók. A Baráth és Partnerei Kft. nem köteles a Weboldalról eltávolítani az idejét múlt vagy nem pontos információkat, sem pedig ilyen értelemben megjelölni azokat, ezért a Weboldalon megjelenő információk teljességért, pontosságáért a Baráth és Partnerei Kft. felelősséget nem vállal.

Baráth és Partnerei Kft. teljes mértékben kizárja a felelősségét azokért az esetlegesen bekövetkező veszteségekért, károkért vagy költségekért, amely a Weboldalhoz való hozzáférés, a Weboldal használata – ideértve az idegen weboldalra mutató linkeket is – annak használatra képtelen állapota, nem megfelelő működése, üzemzavar során vagy az adatok illetéktelenek által történő megváltoztatásából keletkeznek, illetve, amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából származnak. A Weboldalon található egyes linkek idegen weboldalakra mutathatnak, ezekkel kapcsolatosan (ideértve működésüket és az általuk tartalmazott információt is) a Baráth és Partnerei Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.


Budapest, 2008. december 15.

Baráth György
ügyvezető igazgató